top of page

PRESSE 2023

BROWN'S PITSTOP

 

Brown’s Pitstop slog deres første countrytoner an i sommeren 2018. hvad der startede med hygge og kærlighed til musikken, er nu blevet til et velspillende, skarpt og underholdende band i særklasse. -Læs mere

 

Tilbagelænet, med whisky i hånden og cowboyhatten på skrå, har deres autentiske countrystil fundet vej til publikums hjerter, og Brown’s Pitstop har underholdt til et utallige events og arrangementer siden rygtede begynde at sprede sig.

 

Stilen er nutidig iørefaldende country med både coverversioner og originale sange. Maria Brown og Martin Stibius Calstrup er i front på vokalen med harmonier og sydstatsaccent og imellem numrene, underholdes der med  sjove og frække anekdoter om livet som halvberuset ekskone i de danske landsbyer om om at være dansker-forelsket i de amerikanske Sydstater.

 

På contra bas, holder Henrik Rasmussen country-rytme-toget støvet og autentisk, med cajon-mesteren Jens Rude ved sin side. Med rockabilly i bagagen, tilføjer Thomas Lundstrøm bandet en autentisk rock n’ roll guitar, mens Steffen Munk underbygger stemningen med sin lune harmonika. 

Fyld glasset og læn dig godt tilbage og nyd musikken.

tims scene
tg2
ria og drifters
browns pitstop
pitstop presse 3
drifters og ria
tg1
tg5_edited
tg4_edited
PRESSEFOTO
bottom of page